Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2020-05-19
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qbab
ISBN
9789144139784
Ansvarsfullt ledarskap : vägen till hållbara affärer (häftad)

Ansvarsfullt ledarskap : vägen till hållbara affärer

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-05-19
297
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att utveckla hållbara affärer ställer stora krav på innovationsförmåga och ett ledarskap som går bortom finansiella nyckeltal och kortsiktiga ägarintressen. Vad innebär ett sådant ledarskap? Hur kan ansvarsfullt ledarskap göras till en drivkraft för innovation och hållbarhet?

I den här boken beskrivs verktyg och modeller som har utvecklats i olika kontexter för att driva strategiska förändringar där innovation, hållbarhet och ökat ansvar är helt avgörande för organisationens överlevnad och framgång. Ett genomgående tema är de utmaningar och möjligheter som följer av att verka i en global värld med hög förändringstakt.

"I den här boken ligger fokus på ansvarsfullt ledarskap samt de verktyg och metoder som används för att iscensätta innovation och förändring."

"Det är samspelet mellan individens värderingar, företagets kultur, smarta innovationsdrivande processer och ett holistiskt perspektiv på hållbarhet som lägger grunden för innovationer och lärande."

Citat ur boken
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ansvarsfullt ledarskap : vägen till hållbara affärer
  2. +
  3. Offentligt ledarskap - - om förändring, förnyelse och nya ledarideal

De som köpt den här boken har ofta också köpt Offentligt ledarskap - - om förändring, förnyel... av Ingalill Holmberg, Roger Henning, Maria Blomgren, Karin Fernler, Arne Granholm (häftad).

Köp båda 2 för 661 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna