Det hänger en ängel ensam i skogen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mia Krüger och Holger Munch (del 1)
Utgivningsdatum
2014-09-23
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Per Olaisen
ISBN
9789146226406

Det hänger en ängel ensam i skogen E-bok

(18 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2014-09-23

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mordutredaren Mia Krüger har lämnat polisen och bosatt sig på en ö. Dit kommer hennes gamle kollega, den godmodige kriminalkommissarien Holger Munch, för att övertala henne att återvända till jobbet. Han behöver hennes hjälp i ett skrämmande och besynnerligt fall. En flicka har hittats hängande livlös i skogen med en skolväska på ryggen och en lapp om halsen: "Jag reser ensam."

Mycket pekar på att den hänsynslösa mördaren kommer att slå till igen och Krügers efterforskningar leder till ett sex år gammalt fall där ett spädbarn kidnappats från en förlossningsklinik.

Men utredningen blir mer personlig än vad Munch och Krüger har tänkt sig. Och snart går det upp för dem att de själva blivit en bricka i mördarens cyniska dödsspel.

Det hänger en ängel ensam i skogen är en gastkramande thriller som håller läsaren i ett järngrepp från första till sista sidan. Såld till 21 länder. Stor succé i Norge där den blev nominerad till Bokhandlerprisen 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det hänger en ängel ensam i skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nja...
  Källe, 14 juli 2023

  Verkade lovande i början, men sedan var det bara en karbonkopia av många dåliga seriemördarböcker där dessutom polisen blir indragen personligt. Upprepande och larvigt.

 2. Tyvärr ytterligare en bok med produktplaceringar!
  PER LINDAHL, 15 januari 2018

  Har precis börjat på boken och tänkte "Vad skönt att slippa produktplaceringar med företags- och produktnamn på mobiler, surfplattor och datorer!" som så ofta specificeras i väldigt många böcker.

  Tyvärr hade jag fel ... det dröjde inte så länge innan det skulle specificeras att en av mobilerna kom från företaget Apple ... trots att det inte har någon betydelse för historien.

  $$$$$ till författaren eller vad är syftet?

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 juli 2015

  (Den här boken var en av dom tretton böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

  Norska deckare är ju ofta väldigt bra, jag har flera favoritförfattare som kommer från Norge. Och Samuel Bjørk är en, för mig, ny författare, som kanske kan komma att bli en favorit.

  Tyckte mycket om den här boken, som var välskriven, intressant, och spännande.

  Rekommenderas varmt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Samuel Bjørk