Älskaren från huvudkontoret (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Flickorna och mörkret (del 1)
Utgivningsdatum
2015-08-20
Upplaga
1
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146229452
Älskaren från huvudkontoret (e-bok)

Älskaren från huvudkontoret (e-bok)

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-08-20
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Emma har en älskare. En älskare som är allt hon har drömt om och lite till. Det finns egentligen bara ett problem - han råkar vara vd på klädjätten där hon är anställd: en opraktisk, men samtidigt oemotståndligt kittlande omständighet som väl egentligen inte utgör ett hinder för en relation. Eller?
På deras förlovningsmiddag försvinner han spårlöst - lika oväntat som han dök upp. Och inte långt efter det hittas en ung kvinna bestialiskt mördad och lemlästad i hans bostad i en fashionabel förort till Stockholm.
Peter Lindgren, resignerad men rutinerad kriminalpolis, får hjälp av beteendevetaren Hanne Lagerlind i utredningen av mordet, som bär tydliga likheter med ett tio år gammalt, olöst brott. Tillsammans söker de efter svaren som kan förklara det fruktansvärda brottet; en undersökning som sträcker sig från ett köldslaget Stockholm och många år tillbaka i tiden och som också får dem att trevande återuppta den relation de en gång hade.
Vem är den mördade kvinnan? Har brottet en koppling till det snarlika mordet ett decennium tidigare? Varför försvann älskaren från huvudkontoret och varför verkar kärleken alltid vilja något annat med oss än vi vill med den?
Älskaren från huvudkontoret är en psykologisk spänningsroman med många bottnar. Skrämmande, överraskande och berättad med absolut gehör för kärlekens klåda. Det är en berättelse där perspektiven ständigt förändras och där författaren leker med läsarens förväntningar - gärningsmannens skepnad och bevekelsegrunder förblir otydliga intill slutet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Älskaren från huvudkontoret. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Vi må alle passe godt på hinanden
  BS, 14 augusti 2018

  Tankevækkende hvor stor betydning relationer har- hvor meget det betyder at vi bliver set, holdt af og passet på. Virkelig uhyggelig, stærk læsning

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 30 december 2015

  "Älskaren från Huvudkontoret" är den åttonde boken som jag läser av Camilla Grebe. Det är den första boken som hon har skrivit helt själv, och i mitt tycke så är det hennes bästa bok.

  Fem böcker har hon skrivit tillsammans med sin syster, Åsa Träff. Det är serien om psykologen Siri Bergman, och alla fem böckerna är mycket, mycket bra. Här är en länk till min recension av den senaste boken, "Eld och djupa vatten", och i det inlägget finns även länkar till dom fyra tidigare böckerna i... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Älskaren från huvudkontoret