Bara ett barn (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sophia Weber (del 1)
Utgivningsdatum
2017-10-04
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146234616
Bara ett barn (e-bok)

Bara ett barn E-bok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-10-04

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Alex Andersson är en märklig unge. Han hamnar ideligen i nya slagsmål, har svårt att koncentrera sig i skolan och sitter och somnar på lektionerna. Han pratar knappt och säger han något så svär han bara. Men en dag upptäcker hans lärare något som får henne att slå larm. Hon tror att hon har förstått varför Alex har problemAdvokat Sophia Weber får aldrig företräda några massmördare, bankdirektörer eller våldtäktsmän med ordnade familjeförhållanden och bättre ekonomi än hon själv. Hon har väntat många år på den kallblodiga brottsling som hon tycker att hon förtjänar. Hennes senaste klient Alex Andersson, sju år gammal, väger inte ens trettio kilo. Han kan vare sig åtalas eller straffas, kan inte klockan och har ingen aning om vad en advokat egentligen håller på med. Ändå är det han som ska göra Sophia Weber känd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bara ett barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Alltid läsvärd.
    BOF, 6 december 2018

    Malin Persson Giolitoär alltid läsvärd. Även om denna bok inte är den bästa av det jag läst av henne så är den absolut läsvärd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Persson Giolito