Skuggjägaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Flickorna och mörkret (del 4)
Utgivningsdatum
2019-11-04
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146235576
Skuggjägaren (e-bok)

Skuggjägaren (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-04
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
NOMINERAD TILL BÄSTA SVENSKA DECKARE 2019 AV SVENSKA DECKARAKADEMIN!

En februarinatt 1944 hittas en död kvinna fastspikad i golvet i Klarakvarteren i Stockholm. Trettio år senare hittas ytterligare en kvinna mördad i en sömnig Stockholmsförort. Det bisarra tillvägagångssättet är detsamma.
Jakten på mördaren får ödesdigra konsekvenser för de poliser som arbetar med fallet - Britt-Marie på 1970-talet, Hanne på 1980-talet och Malin, som är verksam idag.
"Skuggjägaren" är en originell och skickligt iscensatt spänningsroman om den okuvliga driften att förstå sig själv, men också ett stycke samtidshistoria som sträcker sig från andra världskriget till nutid.
En fristående fortsättning på "Dvalan" (2018), "Husdjuret" - utsedd till bästa svenska kriminalroman 2017 av Svenska deckarakademin och belönad med Glasnyckeln - och "Älskaren från huvudkontoret" (2015).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skuggjägaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 10 november 2019

    Skuggjägaren är Camilla Grebes tolfte bok. Hon har tidigare skrivit fem böcker i en serie psykologiska thrillers, tillsammans med sin syster, Åsa Träff. Sen har hon även skrivit tre böcker i en serie spionthrillers, tillsammans med Paul Leander-Engström. Och nu är Skuggjägaren den fjärde boken i en serie kriminalromaner, Flickorna och mörkret, som hon skriver själv.

    Jag har tyckt om alla Camilla Grebes tolv böcker. Men hennes bästa böcker tycker jag absolut är dom fyra som hon har sk... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Skuggjägaren