Illvilja (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
William Wisting (del 14)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2020-09-17
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789146236924

Illvilja Ljudbok

(67 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-17

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett kallt fall värms upp igen när en ung kvinna hittas mördad i skogen. Hon har mördats på ett sätt man känner igen från seriemördaren Tom Kerr. Men Kerr tjänar sitt fjärde år bakom galler och kan omöjligen ha begått brottet. Allt pekar istället på mannen som pressen kallar Den andra - Kerrs aldrig hittade medhjälpare.

Adrian Stiller på Kripos, avdelningen för äldre och olösta fall, förbereder en rekonstruktion där Kerr ska leda polisen till kroppen efter en kvinna han säger sig ha mördat. Graven ligger i Eftang, i Wistings polisdistrikt, och det är han som sätts att ansvara för säkerheten. Wistings dotter Line får uppdraget att dokumentera allt. Men rekonstruktionen går fruktansvärt fel och när Kerr flyr blir Wisting syndabocken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Illvilja. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite kort och förutsägbar
    Justine13, 14 november 2020

    Uppläsaren är mycket bra och det är inget reellt fel med boken, men det är inte speciellt trovärdigt att Wistings dotter, Line, får följa med polisen och videodokumentera en vallning av en massmördare. Hon är journalist. Det känns som en konstruktion och hänger över bokens berättelse. Och så att boken är anmärkningsvärd kort. Endast nio timmars lyssning vilket inte är okej.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jørn Lier Horst