Gränslös (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
William Wisting (del 16)
Utgivningsdatum
2022-07-25
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789146239833

Gränslös E-bok

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-07-25

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
William Wisting blir kontaktad av ledaren för en grupp människor som funnit varandra på internet och som tillsammans försöker lösa det ouppklarade mordet på den australiensiske backpackaren Ruby Thompson. En av de mest aktiva medlemmarna kallar sig Astria och har uppgett att hon kommer från Norge. Hon har sagt sig vara nära en möjlig lösning men så blir det plötsligt helt tyst från henne. Motvilligt låter sig Wisting fascineras och dras in i den okonventionella efterforskningen som gruppen håller på med och det visar sig vara vägen in i ett kriminalfall med många förgreningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gränslös. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt enligt förväntningarna av denne författare
  Mikael, 12 augusti 2022

  Jørn Lier Horst kan man lita på! Så även denna bok. Jag hoppas verkligen att Wistingserien fortsätter, har läst alla hittills, det kommer att bli svårt att ta in ett nytt persongalleri.

 2. Mycket spännande
  -, 1 augusti 2022

  Jörn Lier Horst är en av mina favoritförfattare. Boken handlar delvis om crowdsolving, som jag inte hade hört talas om innan. Intressant, lärorikt och spännande!

 3. Så bra!
  -, 30 juli 2022

  Ännu en mycket bra bok om Wisting, kan verkligen rekommenderas. Man kan inte sluta läsa samtidigt som man inte vill att den ska ta slut.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jørn Lier Horst