Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Allt du behöver veta om Varumärken
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2011-08-11
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 171 x 8 mm
Vikt
270 g
SAB
Qbm
ISBN
9789147096602
Allt du behöver veta om Varumärken (häftad)

Allt du behöver veta om Varumärken

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-08-11
335
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad är ett varumärke, och vad är det bra för? Varumärken handlar om att göra sig märkvärdig - för att särskilja sig ifrån andra och märkas. Det är den korta förklaringen. Vill du veta mer ska du definitivt läsa den här boken.

Läs mer
Allt du behöver veta om varumärken är skriven för dig som vill lära dig allt (du behöver veta) om varumärken. Du får alla verktyg och därtill en komplett handledning i att bygga ett varumärke. När du läst boken kommer du att veta varför Alien var en bra idé, men Pepsi Crystal var en dålig. Hur Arnold Schwarzenegger kunde bli guvernör i Kalifornien och hur Coca-Cola använde sitt varumärke för att förhindra konkurrens.

Du ska bry dig om ditt varumärke därför att köpbeslut mer är en fullbordan av en impuls än resultatet av ett rationellt övervägande. I boken kan du läsa om hur varumärken fungerar inne i hjärnan och hur de fungerar mellan människor. Varför de får en sådan betydelse trots att de egentligen bara är en etikett hjärnan använder för att förenkla hanteringen.

Att arbeta med varumärken är att ge identitet, att styra vad andra tänker när de tänker på något. Steg för steg går författaren igenom allt från vad ett varumärke är, till hur du med olika byggstenar kan skapa ett varumärke, som hos konsumenten får en personlig mening och betydelse. Du får veta hur man kan vårda existerande varumärken, arbeta med varumärkets kommunikation och skapa en varumärkesarkitektur.
Plus lite annat.

Om författarna
Anders Amnéus arbetar som konsult inom marknadskommunikation. Han har tidigare arbetat på Stockholms universitet, Institutionen för reklam och PR, där han utvecklat en ny utbildning - Marknadskommunikation och IT - i samarbete med Institutionen för data- och systemvetenskap. Han har även varit verksam som projektledare på webb- och reklambyråer.
Anders Amnéus har tidigare skrivit "Allt du behöver veta om marknadsföring" (Liber, 2010).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt du behöver veta om Varumärken
 2. +
 3. Omvärldsanalys i praktiken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omvärldsanalys i praktiken av Linda Genf, Johanna Laurent (häftad).

Köp båda 2 för 679 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Amnéus

 • Thule

  Anders Amnéus

  Thule är berättelsen om den rotlöse Trase Orm. Som litet barn hittas han ensam i en by där pesten dragit fram. Vem han är, är det ingen som vet. Han växer upp i en fosterfamilj, men händelser som han inte verkar råda över för honom snart därifrån ...