Bokföring från början Faktabok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2017-05-16
Upplaga
15
Förlag
Liber
Dimensioner
296 x 209 x 16 mm
Vikt
718 g
SAB
Qbcb
ISBN
9789147113231
Bokföring från början Faktabok (häftad)

Bokföring från början Faktabok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-05-16
423
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kombinerad fakta- och övningsbok med fristående lösningsbok som inte förutsätter några förkunskaper i bokföring/redovisning. Målet är att läsarna ska lära sig så mycket bokföring att de självständigt kan sköta den löpande bokföringen i ett mindre företag eller assistera i detta arbete i en större rörelse.

Läs mer
Fakta- och övningsboken innehåller teori och ett stort antal övningar och praktikfall baserade på autentiska verifikationer och vanligt förekommande affärshändelser. Lösningsboken har fullständiga lösningar och förslag på studieplan.
Nytt och uppdaterat i 15:e upplagan:
Uppdaterade är både representationsreglerna, som ju är ordentligt ändrade från 1 januari 2017, och momsreglerna för representationen som förenklats en del men som ändå är nya från 1 januari 2017. I upplagan ingår också olika exempel både för den externa representationen och för den interna julfesten eller mötet. Ett antal tabeller som ska underlätta vid bokföringen av kvitton och fakturor är också inkluderade.
Vidare har en del av de vanliga affärshändelserna omarbetats, så att de tydligare ska motsvara arbetet på en redovisningsavdelning. Även praktikfallet har också uppdaterats för att bättre avspegla verkligheten.
Nytt till den 15:e upplagan är också att vi erbjuder Power point-material till lärare som använder Bokföring från början i sin undervisning, kontakta Libers Kundservice.
Bokföring från början är särskilt lämplig för praktiskt inriktade kurser på utbildningsföretag, YH-utbildningar, komvux, studieförbund och inom ramen för företagsintern utbildning. Tack vare den klara pedagogiska linjen är den även utmärkt för självstudier.
Bokföring från början utgör tillsammans med Bokslutet från början ett heltäckande läromedelspaket i bokföring, årsbokslut och årsredovisning.

Om författarna
Författarna Rolf Johansson, Claes Ridderström och Caroline Östgren har långvarig erfarenhet av redovisningsarbete och undervisning för yrkesverksamma vuxna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokföring från början Faktabok
  2. +
  3. Bokföring från början, Lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokföring från början, Lösningar av Rolf Johansson, Claes Ridderström, Caroline Östgren (häftad).

Köp båda 2 för 677 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bokföring från början Faktabok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Småfel
    EG, 29 november 2019

    Mycket bra bok och övningar, men flera slarvfel som ställer till det. Samma fel i flera utgåvor som borde ha rättats. Nu får man gissa/anta hur de tänker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna