Brandgata (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Astrid Sammils (del 3)
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2018-07-12
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150118926
Brandgata (e-bok)

Brandgata E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-07-12
172
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Skickas inom 2-3 vardagar
  79
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  149
Visa alla 2 format & utgåvor
Den tidigare utrikesministern Agneta Myhre mördas brutalt på en kyrkogård i Dalarna, samtidigt som en förödande skogsbrand drar fram genom Bergslagsskogarna och hotar att ödelägga Astrid Sammils älskade Granåkers Hästberg.

Astrid är den som hittar den döda Agneta, och Dalapolisens mordutredning kommer snart besvärande nära henne själv då mycket tyder på att mordet har en koppling till hennes och Agnetas gemensamma förflutna i inbördeskrigets Bosnien på 90-talet.

Astrids väninna Carina Svahn börjar samtidigt nysta i ett tjugotre år gammalt ouppklarat mord på en tidigare vän och arbetskamrat sedan hon hittat en ledtråd i en gammal video från en danskväll. Efterforskningarna leder henne till ett lokalt vapenföretag men också rakt in i skogsbrandens växande inferno, ett inferno där allt kan gå förlorat, även spåren efter mördaren.

I Brandgata, Ingrid Hedströms tredje bok om Astrid Sammils, ställs Astrid inför händelser som på ett omvälvande vis kommer att påverka hennes framtid.

"mycket spännande (...) kan rekommenderas som bra underhållning i hängmattan i sommar." Ulf Lundén, Dala-Demokraten

"Det här är det bästa jag hittills läst av Ingrid Hedström, Brandgata hamnar definitivt på hyllan för deckare värda att rekommendera." Inger Lundqvist, Norran

"Allra bäst är Ingrid Hedströms vakna, rörliga berättande, och personerna som är mer levande än de flesta romankaraktärer". Lotta Olsson, Dagens Nyheter

"en läsvärd deckare i den brinnande Dalaskogen." Alf Ehn, Skaraborgs Allehanda

"Ska jag välja en aktuell, begåvad och fruktansvärt spännande samhällsskildrare bland dagens deckarförfattare så är det Ingrid Hedström." Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brandgata. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra
  S-O L, 19 februari 2019

  Tillsammans med boken om unga Poirot den bästa Hedström skrivit.
  Väntar på nästa skrift. UD- är stor arbetsplats och det finns säkert utrymme för med drama.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ingrid Hedström