Jag ska hitta dig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2017-05-01
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150721645

Jag ska hitta dig E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-05-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Erlagruppens "fixare", Rickard Falke, befinner sig i livsfara. Han sitter inne med information som kan fälla den undre världens mäktigaste man, och klockan tickar mot en kommande rättegång. En torped får i uppdrag att tysta Rickard och får hjälp av en förrädare inom poliskåren. Utredningsteamet Erlagruppen återförenas, och med polis Liv Kaspi i spetsen påbörjar de jakten på torpeden. Hon tvingas använda all sin styrka och skicklighet för att överleva - och rädda de hon älskar mest.

---

Pernilla Ericson är journalist och bosatt i Stockholm. Hon har bland annat arbetat på Aftonbladet och med produktioner för TV4, och är nu redaktör på amelia. Pernilla fick idén till Erlagruppens första fall när hon efter en serie artiklar fick ta emot mängder av personliga berättelser om övergrepp. 2016 debuterade hon med den kritikerrosade Spåren vi lämnar efter oss. Jag ska hitta dig är andra boken i serien om Erlagruppen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag ska hitta dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 8 maj 2017

    Förra året så läste jag Pernilla Ericsons debutbok, som heter Spåren vi lämnar efter oss. Jag var mycket imponerad av den, och den fick näst högsta betyget från mig, 4,5 av 5. Här är en länk till min recension av den boken.

    Nu har jag läst uppföljaren, som heter Jag ska hitta dig. Även den boken handlar om ERLA-gruppen, men är fristående och med ett helt nytt fall.

    Och även denna bok var mycket bra, även om kanske fallet i den första boken intresserade mig ännu mer. Men de... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pernilla Ericson