Den sista mrs Parrish (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-27
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150723342
Den sista mrs Parrish (e-bok)

Den sista mrs Parrish (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-03-27
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vissa kvinnor får allt. Andra får vad de förtjänar. Amber Patterson har fått nog. Hon är trött på att vara en oattraktiv, tråkig kvinna som ingen lägger märke till. Hon tycker att hon förtjänar mer - ett liv med pengar och inflytande, ett sådant liv som den blonda, blåögda och vackra Daphne Parrish tar för givet. I det lilla kustsamhället Bishops Harbor i Connecticut är societetsdrottningen och filantropen Daphne och hennes man, fastighetsmogulen Jackson, drömparet i allas ögon. Avundsjukan skulle äta upp Amber inifrån, om det inte var så att hon hade en plan. Genom att spela på Daphnes välvilja börjar Amber nästla sig in i familjen Parrishs liv - ett första steg i hennes noggrant uträknade plan för att krossa deras äktenskap. Snart är hon Daphnes förtrogna, reser med paret och deras döttrar på semester till Europa och tar sig allt närmare sitt mål, Jackson. Men det finns en skugga i Ambers förflutna, och om någon får reda på vem hon egentligen är riskerar allt att glida henne ur händerna ... *** Med sina halsbrytande vändningar håller Den sista mrs Parrish läsaren på halster ända till sista sidan. En fullständigt beroendeframkallande thriller av en debuterande författarduo.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sista mrs Parrish. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 1 maj 2018

  Lättläst, spännande och inte helt förutsägbar, det blir mina ord om den här boken.

  Jag tyckte mycket om boken, och speciellt den andra halvan. Den första halvan var också bra, men den andra halvan var mycket bättre.

  Rekommenderar absolut boken, och ge inte upp om ni tycker att den första halvan inte ger er så mycket, för det får ni igen i den andra halvan.

  Ser fram emot fler böcker av dom två debuterande systrarna som skriver tillsammans under pseudonymen Liv Constantine.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den sista mrs Parrish