Kodnamn Alice (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2018-09-18
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150724776
Kodnamn Alice (e-bok)

Kodnamn Alice E-bok

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-09-18

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
1947. Den amerikanska collegestudenten Charlie är gravid och ogift. För att rädda sitt rykte skickar familjen henne till Europa för att ta itu med sitt "lilla problem". Men Charlie ser sin chans att söka efter sin älskade kusin Rose som försvann under nazistockupationen av Frankrike. Spåren leder henne till London.

1915. Engelskan Eve Gardiner vill inget hellre än att slåss mot tyskarna och chansen uppenbarar sig då hon rekryteras som hemlig agent för ett kvinnligt spionnätverk i ockuperade Frankrike.

Trettio år senare, jagad av minnen av svek, tillbringar en alkoholiserad Eve sina dagar i ett förfallet hus i London. Tills en dag när en ung amerikanska kliver in i hennes liv och nämner ett namn ur det förflutna. Tillsammans inleder kvinnorna en jakt på sanningen - fast beslutna att inte låta något stoppa dem.

***
Kate Quinn är en amerikansk författare, bosatt i södra Kalifornien. Quinn har alltid intresserat sig för historia och hon har skrivit en rad storsäljande romaner som blivit översatta till flera språk
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kate Quinn