Johanna på Klarudden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silk
Utgivningsdatum
2019-01-01
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150725773

Johanna på Klarudden E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-01-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En stark feelgood-roman om en vilsen kvinna som i ett utkylt hus finner värme och oväntad romantik. För att fly en uppslitande skilsmässa och en brutal uppsägning reser Johanna till sin farbrors gamla hus på Öland. Här har hon tillbringat sin barndoms somrar och hon minns fortfarande känslan av att allt är möjligt. Fast denna gång har vintern ännu inte övergått i vår, landskapet ligger fruset runtomkring henne och det visar sig att huset varken har värme eller rinnande vatten.

Men i takt med att våren närmar sig börjar Johanna upptäcka nya styrkor hos sig själv. Hon distraheras dock av den charmiga men oerhört enerverande grannen Niklas. Dessutom lyckas hon få i uppdrag att intervjua Ölands mest eftertraktade ungkarl. Snart är en karusell igång där Johanna inte har tid att tänka på mycket annat än att hålla sig kvar i sitsen. Vila upp sig får hon göra en annan gång ...

Johanna på Klarudden är en hjärtevärmande berättelse om vad man kan vinna när man tror att det mesta är förlorat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Johanna på Klarudden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar feelgood
    Lisbeth Boström (Timrå), 1 maj 2022

    Det här var en ny bekantskap för mig och en härlig sådan! Boken var både rolig, romantisk, sorglig och spännande! Inte alltid man hittar det i en feelgood. Lättsam att läsa, mysig och ett trevligt sällskap.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Sundbeck Klav