En dag, Jennifer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skönlitteratur
Utgivningsdatum
2019-09-19
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150727197
En dag, Jennifer (e-bok)

En dag, Jennifer E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-19

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tänk om enda vägen framåt är att resa tillbaka?

Peter har kört fast. Hans karriär har gått i stå, vännerna träffar han bara på Facebook och kärlekslivet har nått sitt bäst före-datum. Men efter att en kväll ha tittat på Tillbaka till framtiden får han en idé - han ska resa tillbaka till den tid då hela livet låg öppet framför honom. Då hans enda bekymmer var vilka stentvättade jeans han skulle ta på sig och vilken tjej som satt bredvid honom på engelskalektionen. Tillbaka till 1986. Sagt och gjort. Han stänger av sin mobil, flyttar in i sitt gamla pojkrum, låter håret växa och hänger sig åt sitt stora projekt. Att få en andra chans med sin första stora kärlek, Jennifer. Men tidsresor har sina komplikationer. Särskilt när alla andra befinner sig i nuet.

***

Risto Pakarinen är född och uppvuxen i Finland men bor med sin familj i Stockholm sedan 20 år. Debutromanen En dag, Jennifer är en internationell framgångssaga redan innan den kommit ut. HarperCollins Kanada köpte världsrättigheterna till boken som ska ges ut i flera länder, bland annat i Tyskland och Finland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En dag, Jennifer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 21 september 2019

    En dag, Jennifer av Risto Pakarinen är inte lik någon bok som jag tidigare har läst. Alltid kul när jag får recensionsexemplar som jag inte själv har önskat, och sen blir så glatt överraskad av en så härlig bok. Boken är en 80-talsnostalgisk feelgood-bok skriven av en manlig finsk-svensk författare, som utspelar sig i Finland i nutid och på åttiotalet.

    Tyckte väldigt mycket om boken. Den är mycket välskriven, har härlig humor, men även en del svärta. Den var underbart nostalgisk för ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Risto Pakarinen