Det dåliga samvetet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Erlagruppen (del 4)
Utgivningsdatum
2023-03-22
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789150778243

Det dåliga samvetet E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-03-22

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Erlagruppen (4)

En kvinna hittas död i sin bostad i centrala Stockholm. Hon var en framgångsrik och omtyckt entreprenör, som plötsligt och oväntat tycks ha begått självmord. Edith, Rickard, Liv och Aminah – Erlagruppen – återförenas för att utreda fallet. När de börjar skrapa på den glamourösa ytan visar det sig att kvinnan levt ett helt annat liv i kulisserna. Och kort därpå hittas ännu en känd företagare död, även han med mörka hemligheter. Vad har fått personerna att begå självmord? Har de utpressats? Tvingats att ta sina liv? Jakten på sanningen leder utredningsteamet in på farliga vägar – och skakar om gruppen i grunden.

***

Pernilla Ericson är journalist och författare, bosatt i Stockholm. Den första boken om utredningsteamet Erlagruppen, kriminalromanen Spåren vi lämnar efter oss, utkom 2016. Därefter släpptes uppföljarna Jag ska hitta dig och När du vänder dig om. Det dåliga samvetet är den fjärde boken i serien, men alla delar kan läsas fristående. Pernilla Ericson har också skrivit en framgångsrik serie om polisen Lilly Hed som ges ut av Romanus & Selling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det dåliga samvetet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 april 2023

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Det dåliga samvetet, är den fjärde delen i bokserien om ERLA-gruppen, av författaren Pernilla Ericson. Jag har även läst dom tre tidigare böckerna i serien, och tyckt mycket om dom alla tre. Dom heter: Spåren vi lämnar efter oss, Jag ska hitta dig, och När du vänder dig om. Hon har även skrivit två böcker i Lilly Hed-serien, som också är riktigt bra. Dom heter: 300 grader och Släcka liv. Den här boken var lika bra som dom tidigare böckerna i serien... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pernilla Ericson