Vinter på Klarudden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Silk
Utgivningsdatum
2020-10-01
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
142 g
ISBN
9789150949346

Vinter på Klarudden

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-10-01
65
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Höstvindarna har dragit in över Öland där Johanna bor i sin farbrors gamla hus på Klarudden. Det har blivit en vana att bära in vatten och elda i kakelugnarna, och minnet av det kraschade äktenskapet gör inte längre lika ont.

I väntan på att den nya tillvaron ska falla på plats hankar Johanna sig fram på ett vikariat på lokaltidningen. Relationen till grannen Niklas är lika odefinierad som karriären. Han är ju så irriterande - så varför återkommer han hela tiden i hennes tankar?

Allt ställs på sin spets när en berömd jazzsångerska kommer tillbaka till ön, och dessutom dyker Johannas son upp och är minst lika vilsen som hon själv. Ett oväntat fynd leder till en ny bekantskap och en lika oväntad insikt om vad Johanna faktiskt vill med sitt liv. Nu gäller det bara att den som har väntat på henne fortfarande finns kvar.

Vinter på Klarudden är en ny, varm och gripande feelgoodroman av Anna Sundbeck Klav, en fristående fortsättning på Johanna på Klarudden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vinter på Klarudden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig feelgood där man känner igen sig!

    En underbar feelgood bok som jag läste ut på 2 dagar! 😊📖

    Boken handlar om nyseparerade Johanna som tillfälligt får låna sin farbrors hus på Öland eftersom hon har blivit av med både sin man och sitt jobb.

    Hon hittar flera kort på sin farbror tillsammans med en kvinna och de ser väldigt förälskade ut på bilderna. Johanna ska försöka ta reda på vem kvinnan var och frågar folk hon känner på ön om de vet vem kvinnan är.
    Johanna undrar varför hennes farbror al... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Sundbeck Klav