Sista tåget till London (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (84.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden i Cherringham (del 5)
Inläsare
Håkan Julander
Utgivningsdatum
2021-03-01
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
Översättare
Charlotte Sirc
ISBN
9789151504179
Sista tåget till London (ljudbok)

Sista tåget till London Ljudbok

(10 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-03-01

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av samma mordutredarduo. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer och Agatha Christie.

Det är sommarfest i Cherringham och idrottsplatsen har förvandlats till ett nöjesfält. I centrum står den klassiska dockteatern, som alltid skött av den älskvärde mr Brendl. Folk trängs framför ståndet med de röd- och vitrandiga gardinerna i väntan på att föreställningen ska börja. Men plötsligt skär ett isande skrik genom luften. Föräldrar drar sina barn upp på fötter och börjar springa. Bakom dockteatern ligger mr Brendl död. Jack och Sarah är snabbt framme vid den gamle mannen, som tycks ha fått en hjärtattack. Men så får Jack se att han har en tatuering. En tatuering som påminner honom om någon han stötte på för länge sedan, när han utredde ett dödsfall i New York.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder i varje del i serien ett brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack...

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Sista tåget till London är fall nr 5.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna