Snörök (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-04
Upplaga
1
Förlag
Tiden förlag
ISBN
9789151505282

Snörök E-bok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-04

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
SÅ LÄNGE SNÖN LIGGER KVAR ÄR ALLT LUGNT. Det intalar sig Sara, som är i hemstaden över jul. Men när temperaturen stiger och snön smälter börjar hennes panik växa. Vad kommer att bli synligt när snödrivorna sjunker undan?

Det var med gott humör som Sara reste hem till föräldrarna i år - julen är ett vilsamt avbrott från jobbet i Stockholm och den lilla staden är vacker i den vita snön. Så plingar det till i telefonen: en inbjudan till en juldagsfest för att fira att det gått tjugo år sedan hennes klass tog studenten. Sara vill tacka nej - hon har inget gemensamt med de gamla klasskompisarna och bilderna som trillar in i facebookgruppen bjuder inte på några härliga minnen. Men hennes vän Emelie verkar ha bestämt sig för att de absolut ska gå dit. Tillsammans.

Det blir en dramatisk kväll på den julsmyckade puben, med starkt bål, gamla oförrätter och livsfarliga konflikter - och ett skyddande snötäcke som visar sig bli helt avgörande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snörök. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 november 2022

    Betyg: 3 av 5 - 📚 - En kort ljudbok, bara två timmar, som också finns som e-bok. En liten välskriven och spännande historia av författaren Anna Bågstam, som tidigare har skrivit fyra bra thrillers. Denna bok var bra, men kanske lite väl kort, men jag kan ändå absolut rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Bågstam