Klara, färdiga... Kör!
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2019-08-23
Upplaga
1
Förlag
Mersmak kommunikation
Originaltitel
Klara, färdiga... Kör!
Medarbetare
Tellsdotter, Karin (form) / Ragnstam, Katja (foto)
Dimensioner
245 x 180 x 15 mm
Vikt
358 g
SAB
uQca
ISBN
9789151912806
Klara, färdiga... Kör!

Klara, färdiga... Kör!

Spiral Svenska, 2019-08-23
274
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Om du tänker dig att kroppen byggs upp av det byggmaterial du fått i dig via maten - då är det ganska självklart att du både mår bättre och får bättre resultat om du fokuserar på bra mat som ger dig näring och energi. Oavsett om du tränar mycket och vill bli större och starkare, eller om du vill bygga upp goda vanor för att må bra, så är mat och rörelse viktiga delar som påverkar dig både fysiskt och mentalt.
Att äta bra för hälsan är inte krångligt, eller svårt och det behövs inga specialprodukter. Helt vanlig bra mat i lagom mängd är allt du behöver för att nå dina mål.

Du får svar på de vanligaste frågorna om hälsa och livsstil, och en förklaring till hur allt hänger ihop. För det gör det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klara, färdiga... Kör!
 2. +
 3. Klara, färdiga, blunda : 20 mindfulness-övningar för ett lugnare klassrum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klara, färdiga, blunda : 20 mindfulness-övninga... av Pedra Wolde (häftad).

Köp båda 2 för 807 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Kajsa Asp Jonson

 • Hjärna Hjärta Mage : för hållbar hälsa och ett skönare liv

  Kajsa Asp Jonson

  Välkommen till en matvärld fri från pekpinnar! I boken Hjärna. Hjärta. Mage. ger dietisten och hälsoinspiratören Kajsa Asp Jonson dig svaren på de vanligaste frågorna kring populära dieter och varför du gör klokare i att lyssna på kroppen och ge d...

 • Mersmak för livet

  Kajsa Asp Jonson

  Dina vanor är de små pusselbitarna som tillsammans med känslor, upplevelser, relationer och tankar skapar ditt liv. Vanorna lägger grunden till hur du mår, och blir faktiskt också en viktig del av vem du är. Den här boken riktar sig inte till dig ...