Kvinnan i förrådet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2020-10-26
ISBN
9789151969503
Kvinnan i förrådet (e-bok)

Kvinnan i förrådet (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-26
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Del 2: Torbjörn Frisk.
Polisinspektör Torbjörn Frisk är i Kalmar och äter middag hos sin före detta kollega Jill när det kommer in ett larm om att en person påträffats död.
De slår följe och dras in i en jakt på en seriemördare som härjar i området och vars dödande eskalerar i råhet och besinningslös vrede för varje nytt mord.
Att Torbjörn samtidigt själv genomgår en personlig kris samt att poliskommissarien i Kalmar län har svårt att få ordning på sitt team, gör inte utredningen lättare. Men, de måste stoppa det här monstret. Ett monster som tycks ligga steget före.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fallström Maria

  • Fallet Miranda

    Fallström Maria

    Del 1. Torbjörn Frisk. Sexåriga Miranda försvinner spårlöst från badhuset i Sandviken. Polisinspektör Torbjörn Frisk och hans kollegor är snabbt på plats och gör allt i sin makt för att finna flickan vid liv medan klockan tickar. Statistiken ger d...

  • Den oönskade flickan

    Fallström Maria

    Del 3: En man går på tågrälsen mot ett ankommande tåg. Döden är lika omedelbar som den är oundviklig. Men när utredningen inleds upptäcker Faluns poliskommissarie att mannen dödförklarats vid en bilbrand tre år tidigare. Var har den döde hållit hu...