Detox och energi (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (38.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vila dig i form (del 12)
Inläsare
Magdalena Mecweld
Utgivningsdatum
2021-10-28
Förlag
Storyside
ISBN
9789152169308

Detox och energi Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-10-28

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
13 övningar 49-77 minuter
Dessa lätta men verksamma övningar är särskilt anpassade för att stimulera lever/gallblåse-meridianerna. De lämpar sig utmärkt att göra då man till exempel har druckit alkohol, rökt eller på annat sätt förorenat kroppen. De är även utmärkta vid menstruation. Passet kan generera ett känslomässigt lugn, empati, urskillningsförmåga, målmedvetenhet, väl avvägd planeringsförmåga, uthållighet och social kompetens.

YINYOGA passar alla människor och kroppar. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen såsom skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.
Du behöver inte ta på dig särskilda kläder. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.
I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magdalena Mecweld