Borta för alltid (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-24
Förlag
Storyside
Översättare
Lennart Olofsson
ISBN
9789152175996
Borta för alltid (e-bok)

Borta för alltid E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-24

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Will Klein dyrkar sin storebror Ken. Inte ens då Ken anklagas för mordet på Wills ungdomskärlek vill han tro brodern om något ont. Ken lyckas fly och man tror att han är borta för alltid.

Elva år senare får Will veta att Ken fortfarande lever. När hans dåvarande flickvän Sheila sedan oväntat försvinner och av FBI anklagas för att vara en dubbelmördare, bestämmer sig Will för att han måste ta reda på sanningen. Vem mördade hans ungdomskärlek, var är brodern, vem är Sheila och vad har hon gjort?

Borta för alltid är en thriller som inte bara får pulsen att öka utan även berör våra hjärtan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Borta för alltid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 25 mars 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst det mesta av den amerikanska författaren Harlan Coben, som finns på svenska. Älskar hans fristående böcker, men tycker lite mindre om serien om Myron Bolitar. Trodde faktiskt att jag hade läst alla dom fristående, men så hittade jag en tjugo år gammal bok, som jag tydligen har missat, boken Borta för alltid från 2003. Såg att den fanns som nyutgåva i e-boks- och ljudboksformat hos Storytel, och då tyckte jag det var dags att jag läste min tjugoförsta b... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben