Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring och omvärldsanalys (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-03-30
Förlag
Sanoma Utbildning
ISBN
9789152360200
Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring och omvärldsanalys (e-bok)

Förändringsprincipen. Skapa en kultur av förändring och omvärldsanalys E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-30
346
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Morgondagens brutala förändringstempo måste mötas med nya och radikala grepp. Utmaningen består i att dagens organisationer inte arbetar tillräckligt med förändring. Problemet är bristande omvärldsanalys. Lösningen är att skapa en verksamhet som helt igenom präglas av förändringsdriven omvärldsanalys.

I Förändringsprincipen får du veta hur det går till. För att lyckas krävs det att inte bara ledaren, utan varje medarbetare är delaktig i arbetet - det gäller att skapa en kultur. Författarna tar sin utgångspunkt i lång egen erfarenhet, andra ledares erfarenhet samt aktuell forskning och ger en unik inblick i hur effektivt förändringsarbete kan bedrivas i kombination med omvärldsanalys. De presenterar både de avgörande framgångsfaktorerna och verktygen som skapar resultat. Förändringsprincipen vänder upp och ner på de traditionella principerna för omvärldsanalys.

Boken vänder sig främst till ledare och beslutsfattare i organisationer, men är tänkt att sättas i händerna på alla medarbetare, för att gemensamt kunna skapa en kultur av förändring och omvärldsanalys.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »