Projektledning upplaga 9 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (12.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-01-24
Förlag
Sanoma Utbildning
ISBN
9789152366622

Projektledning upplaga 9 E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2024-01-24
527
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Boken tar ett helhetsgrepp över området projektledning och riktar sig till alla som styr och leder projekt, oavsett bransch och organisation. Den behandlar projektmetodiken och ledarskapet på ett tydligt och begripligt sätt, vilket gör den lätt att använda som lärobok på högskolor, universitet och affärsskolor och som handbok vid praktiskt projektarbete och strategisk portföljhantering på ledningsnivå samt vid certifieringar.

Projektledning är ett område som hela tiden utvecklas. Traditionella projektmetoder och organisationsformer utmanas av nya arbetssätt. Men det finns ingen metod som passar alla projekt, ibland gäller ett traditionellt angreppssätt, en annan gång ett agilt. Det har även PMI och IPMA tagit fasta på när de uppdaterat sina standarder och certifieringar.

Den nionde upplagan innehåller fler modeller och metoder för att stödja hela projektverksamheten, allt från urval och prioritering mellan olika projektidéer på strategisk nivå fram till nyttorealisering. Avsnitten om projektverksamhet, planeringsmetoder och portfölj- och programhantering är uppdaterade för att fånga in det senaste inom forskning och praktisk tillämpning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bo Tonnquist