Dödens stad (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Legenden om Morwhayle (del 3)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2013-05-30
Förlag
Bokförlaget Semic
Originaltitel
At Grave's end
Medarbetare
Sundberg, Monica (form)
Dimensioner
233 x 160 x 22 mm
Vikt
488 g
SAB
Hcg,839.738
ISBN
9789155259280
Dödens stad (inbunden)

Dödens stad

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-05-30

Slutsåld

Drakar, monster och otroliga äventyr - Sveriges bästa illustratör Peter Bergting imponerar som författare och fortsätter att måla upp en fantastisk värld i berättelsen om två syskons omtumlande resa. Med osviklig känsla för spänning, driv och magi tar Peter Bergting oss med till en hänförande värld som myllrar av monster, trolldom och mystiska varelser vars like ingen någonsin sett. Serien Legenden om Morwhayle är en fantastisk läsupplevelse för alla som uppskattar äventyr! I centrum står syskonen Arteil och Malda, som skildes åt som små och har vuxit upp med helt olika förutsättningar. Arteil bodde med sin far i en lugn småstad medan hans syster Malda växte upp hos den ondskefulle häxmästaren i hans döda stad. I den spännande fortsättningen måste syskonen kämpa tillsammans för att läka den sårade världen. De måste också ta reda på vad det magiska demonsvärdet vill ... Och hur ska det gå för varulven, bargesten och draken? Ett hejdundrande äventyr för alla mellan 9 och 99 år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dödens stad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok full av spänning!!!

  Jag råder först att läsa de två första böckerna, för att fatta vad som händer eller vad som hänt. Om man börjar med sista boken i serien, så tror jag att man inte kommer att fatta någonting. Denna bok är som en sammanlänkning för de tidigare delarana.

  Om du gillar fantasy, äventyr och kärlek, så är det rätt bok för dig att läsa!

 2. Min bokslukande elvaårige son älskar den här serien,...
  skolbarnsmamma, 25 juni 2013

  Min bokslukande elvaårige son älskar den här serien, med ständigt nya vändningar och spännande handling. Hela serien rekommenderas till barn som uppskattar spänning, magi och en välskriven bok.

 3. Vilka ord kan egentligen beskriva de mästerverk som...
  Cissi, 19 juni 2013

  Vilka ord kan egentligen beskriva de mästerverk som Peter Bergting har skapat? Det bästa med Bergtings serie är att man aldrig kan förutse vad som kommer att hända näst, det är ständiga överraskningar och det gör läsandet så mycket roligare! Och de fina illustrationerna som dyker upp med jämna mellanrum höjer bara nöjet!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Peter Bergting

Bokvideo