Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2018-04-03
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Ljungström, Calle (form) / Lindh, Gustav (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 13 mm
Vikt
630 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789155265014
Brygga öl : från nybörjare till avancerad ölbryggare - tips, metoder och recept (inbunden)

Brygga öl : från nybörjare till avancerad ölbryggare - tips, metoder och recept

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-04-03
180
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Alla kan brygga fullt drickbart öl utan någon expertkunskap. Det menar hembryggarentusiasten och ölbloggaren Gustav Lindh. Men du har allt att vinna på att förstå vad som faktiskt händer i ditt bryggverk under bryggningens olika faser. Gustav Lindh tar dig här med rakt ner i ölkoket och förklarar kul, kunnigt och inspirerande all den kemi, biologi och magi som till slut resulterar i den ädla dryck vi kallar öl.

Gustav Lindhs egen förtjusning och fascination för bryggningens alla betydelsefulla faktorer och små nyanser smittar verkligen av sig när du läser hans bok, som utmynnar i en lika enkel som sporrande uppmaning: våga experimentera och variera din bryggmetod för att hitta ditt alldeles eget mästaröl. När du väl behärskar grunderna är variationsmöjligheterna oändliga.

Personligt och inte sällan med en portion humor kring sina egna misslyckade försök genom åren, leder Gustav Lindh dig steg-för-steg mot nya ölbryggningshöjder. Den som är bekant med bloggen Lindh Craft Beer vet också att han ständigt drabbas av uppfinnarlust och är framme och modifierar sin bryggutrustning. I boken bjuder han på många av sina bästa tips och knep för att utveckla och finslipa hemmabryggeriet oavsett vilken nivå du har på din utrustning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Brygga öl : från nybörjare till avancerad ölbryggare - tips, metoder och recept
 2. +
 3. Ölbryggarboken : brygg ditt öl hemma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ölbryggarboken : brygg ditt öl hemma av Peter M Eronson (inbunden).

Köp båda 2 för 399 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Brygga öl : från nybörjare till avancerad ölbryggare - tips, metoder och recept. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Informativ & tydlig
  Johan Bengtsson, 1 december 2021

  Hjälper en hobbybryggare att förstå process och bli bättre. Går igenom alla steg på ett lättförståelig sätt. Väl investerade pengar!

 2. Bästa boken om hembryggning på svenska!
  HVQ, 4 juli 2018

  Bästa boken om hembryggning på svenska! Innehåller alla de små konkreta tipsen en hembryggdare söker för att förbättra sitt bryggande. Kan bli ett standardverk att ha i bokhyllan för alla som vill utveckla sin hembryggning.

Visa alla 2 recensioner