Skräck : stora boken om mörkrets monster - från vampyrer till zombier (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2020-09-18
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form)
Illustratör/Fotograf
Peter Bergting
Dimensioner
268 x 201 x 14 mm
Vikt
613 g
SAB
uMzd
ISBN
9789155268930
Skräck : stora boken om mörkrets monster - från vampyrer till zombier (inbunden)

Skräck : stora boken om mörkrets monster - från vampyrer till zombier

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-09-18
228
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En härligt skrämmande samlingsbok med de mest klassiska och välkända monstren från böckernas och filmens värld. Peter Bergting, Sveriges kanske mest kända fantasytecknare, har samlat skräckfavoriter genom alla tider - från Frankensteins monster och Dracula till läskiga clowner, huvudlösa ryttare och tentakelmonstret Chtulhu. Med slående bilder och fakta om allt man vill veta om skräck och skrämmande berättelser.

Mörker, monster och skräck är något som alltid har lockat människan. Känslan av att inte kunna titta bort, trots att man är rädd. Den här boken bjuder på en riktig djupdykning i skräckens värld. En ryslig och underbar läsupplevelse för alla som gillar det monstruösa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skräck : stora boken om mörkrets monster - från vampyrer till zombier
 2. +
 3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 387 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skräck : stora boken om mörkrets monster - från vampyrer till zombier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En ryslig och underbar läsupplevelse!
  Gullis lästips (Rönninge), 16 oktober 2020

  De som skrämmer mig mest är Candyman, den skräckinjagande flickan från filmen The Ring och IT clownen. Vilka karaktärer från böcker och filmer skrämmer dig mest?

  Mörker, monster och skräck är något som alltid har lockat människan. Känslan av att inte kunna titta bort, trots att man är rädd.

  I boken Skräck: stora boken om mörkrets monster - från vampyrer till zombier bjuder på en riktig djupdykning i skräckens värld.

  En ryslig och underbar läsupplevelse för alla som... Läs hela recensionen

 2. Ett måste för varje skräckälskare!
  Marcus Viktor Lennselius, 19 september 2020

  Utöver Bertings fantastiska illustrationer blev jag imponerad av både den informativa delen om varje monster, men framförallt skratta jag högt åt anekdoterna. Som en stor Lovecraftfantast, men kanske viktigast skräckälskare kan jag inte annat än att påstå att denna bok är ett måste för alla som vill få lite mer skräck i sina liv. Mitt enda dilemma med boken är att den inte är dubbelt så tjock.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Peter Bergting