Vikingar - den stora boken : från Birka till Ragnarök (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2023-09-13
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form)
Dimensioner
270 x 205 x 14 mm
Vikt
613 g
SAB
Kb.2,u
ISBN
9789155272432

Vikingar - den stora boken : från Birka till Ragnarök

Inbunden,  Svenska, 2023-09-13
259
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vikingarnas framfart sträckte sig över hela världen. Men vilka var de egentligen? I den här boken får du veta allt om vikingarnas liv. Peter Bergting, en av Sveriges mest kända fantasytecknare, fortsätter sin serie av praktfulla, illustrerade böcker med spännande fakta och fantastiska bilder.

Följ med på en resa genom historien och läs om runor, mytologi och asatro, vapen, krigare, resor och erövrade skatter. Hur såg vardagslivet i en vikingaby ut och vad trodde vikingarna på? Sköldmöer och kvinnliga krigare, fanns de på riktigt? Läs om de mest kända härskarna, vikingarnas hantverk, deras inflytande världen över och hur arvet från vikingarna lever vidare än i dag. Med storslaget snygga illustrationer och fascinerande fakta. Allt du velat veta om vikingar!

Peter Bergting började sin karriär som illustratör till rollspel och har därefter tecknat allt från bokomslag till seriealbum och barnböcker, samt författat en lång rad egna böcker - bland dem Drakar, Skräck och Monster. Han har gjort omslag till såväl Ronja Rövardotter som Sagan om ringen och nominerats till Augustpriset 2018 för seriealbumet Vi kommer snart hem igen tillsammans med Jessica Bab Bonde samt 2020 för den grafiska romanen Kråkorna tillsammans med Anders Fager.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vikingar - den stora boken : från Birka till Ragnarök
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Bergting