Bli fri från svampinfektion : en guide med kur och recept (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
83
Utgivningsdatum
2013-06-01
Upplaga
1
Förlag
Helena Granlund
Dimensioner
210 x 165 x 8 mm
Vikt
197 g
SAB
Vmb,Qcab
ISBN
9789163731662
Bli fri från svampinfektion : en guide med kur och recept (häftad)

Bli fri från svampinfektion : en guide med kur och recept

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-06-01

Slutsåld

Känner du dig trött och orkeslös? Lider du av värk, problem med magen, brännande fötter, trötta ögon eller koncentrationssvårigheter? Då kan det vara så att du har en svampinfektion. Svampinfektioner, där candida är den mest kända sorten, ger flera till synes orelaterade symptom som kan göra den drabbade allvarligt sjuk. Men det finns hjälp att få!

Med sina egna erfarenheter som grund har författaren skrivit en lättillgänglig bok om hur en svampinfektion uppstår, vad som händer i kroppen och vilka symptom den ger. Du får veta hur du går tillväga för att bli av med svampinfektionen. Du får dessutom goda recept och många tips och råd på vägen.

Helena Granlund arbetar som personlig tränare med ett särskilt intresse för kost och näring.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli fri från svampinfektion : en guide med kur och recept. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bota din Candida
    Lovisa Maria Dalgren, 24 september 2015

    En grundbok i hur du kan gå tillväga för att bli av med din Candidasvamp, bra tips och råd dock lite för få recept (en dubblett bland recepeten) och inget tips om vad man kan äta till frukost - vilket gör att man behöver komplettera info från andra böcker med samma tema.
    Annars en lättöverskådlig och lättläst bok.

Visa alla 1 recensioner