Gud i blodet - Berättelsen om Nina Ka-Ching (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-26
Förlag
Vulkan Bokförlag
ISBN
9789163746192
Gud i blodet - Berättelsen om Nina Ka-Ching (e-bok)

Gud i blodet - Berättelsen om Nina Ka-Ching (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2013-11-26
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Men gå ut då! Gör ditt jobb, din jävla hora!" Noddys ögon var svarta. "Sluta tjata emot, du vet att vi måste ha cash!" Ninas ögon tårades. Det var inte själva grejen som var problemet; hon hade gjort det så många gånger förr att hon inte kunde komma ihåg hur många gubbar som hade stönat i hennes öron genom åren. Det som gjorde ont var att Noddy tog för givet att hon drog ut på stritan så fort de hade dåligt med pengar...

Nina "Ka-Ching" Andersson springer maraton. Hon springer för livet. Hon springer för att lämna, för att ta sig ut och för att komma in, för att finna tillhörigheten och tilliten - till sig själv och till sin omgivning. Hon springer för att äntligen få ro, medveten om att den svåraste vägen alltid kommer att ligga framför henne.

"Gud i blodet, berättelsen om Ninas kamp för att resa sig ur missbrukets destruktiva kraftfält, är en osminkad och omskakande skildring, fylld av vrede och vanmakt. Men också hopp. En tro på människans möjlighet att förändra sina livsvillkor. Och en insikt om vilket arbete som krävs för att nå dit."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Ulfvensjö