Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2012-08-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Pija Lindenbaum
Dimensioner
172 x 193 x 8 mm
Vikt
200 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163870026
Jag älskar Manne (inbunden)

Jag älskar Manne

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-08-06
102
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Pija Lindenbaum låter starka känslor svalla när tre killar kämpar om varandras uppmärksamhet i sandlådan.

Det finns mycket man kan gilla när det gäller Manne: Hans mormor, hans hink, hans trasiga pinne och till och med hans geggamoja! Men när "killen" dyker upp, då blir det inte lika roligt. Manne vill ju bara leka med "killen".

Trots att personerna i den här boken är små, är känslorna stora. Pija Lindenbaum är en författare och illustratör med förmågan att låta illustrationerna berätta utöver texten. Här återges en fåordig story om kärleken till en killkompis, rädslan för en annan, och tacksamheten inför en hund som dyker upp i rätt ögonblick.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag älskar Manne. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Denna bok är helt enastående med många bottnar. Kalle...

    Denna bok är helt enastående med många bottnar. Kalle tre förstår till exempel, inte att Manne har en annan kulör på sitt skinn, Kalle och jag har läst den många gånger. Förtjusande och roliga teckningar...plötsligt kan en hund dyka upp i vänstra hörnet.,. På den sidan har hunden inget med berättelsen och göra...men nästa sida... Den är verkligen kul och bilderna ljuvliga och hjälper berättelsen på traven! Passar alltså små barn extra bra.

  2. En söt bok
    Jonna Lindberg, 1 november 2012

    Berättelsen är både söt och rolig. Lite finurlig, sådär. Vi får på ett enkelt sätt känna hur jobbigt det kan bli när man vill ha kompisen för sig själv. När man blir svartsjuk och känner sig utanför, och hur lycklig man kan bli när den andra killen äntligen går sin väg. Då känner jag med Micke. Förutom berättelsen är illustrationerna oerhört fina, med uttryck fångade på pricken och alla starka färger.

    Tyvärr blir boken inte mer än så för mig. Den är som sagt söt, men inte mer. Jag se... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Pija Lindenbaum