Fly fältet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (40.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dagbok för alla mina fans (del 12)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2017-12-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Thomas Grundberg
Illustratör/Fotograf
Jeff Kinney
ISBN
9789163896569
Fly fältet (e-bok)

Fly fältet E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2017-12-06

Styckköp

37

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bokserien "Dagbok för alla mina fans" har efter 11 delar vuxit till ett globalt fenomen med mer än 180 miljoner böcker i tryck världen över. Böckerna prisas för sin träffsäkra humor och förmåga att fånga in motvilliga läsare. Och den roliga och spännande formen med streckteckningar och "handskriven" text lockar både lässvaga och läsvana.

Greg och hans familj kastar loss från vardagen! "Kom till paradiset!" lockar reklamen för en tropisk semesterö och den slutkörda familjen Heffley hakar genast på. De flyr från vinterkylan och den annalkande julen för att få njuta av vila och värme. Några dagar i paradiset borde göra underverk för dem.

Men snart upptäcker de att den paradisiska ön är överreklamerad. Och där finns gott om semestersabotörer som kan spoliera en familjesemester: vanskliga utflyker, brännande solsveda, plågsam magsjuka och giftiga djur ... Kommer de att få sina sköna semesterdrömmar uppfyllda, eller har de hamnat mitt i en mardröm?

"En av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats", enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna - och ligger stadigt kvar där efter 10 år!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeff Kinney