Bedragarna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2017-06-01
Upplaga
1
Förlag
Itania AB
Dimensioner
216 x 141 x 25 mm
Vikt
508 g
SAB
Hc
ISBN
9789163928826
Bedragarna (inbunden)

Bedragarna

(5 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-06-01
109
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bedragarna Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Var dig själv, alla andra är redan upptagna. Oscar Wilde
Spridda över Dalby stenbrotts högsta utsiktsplats ligger kroppsdelar från en man och en ung kvinna. Oidentifierbara människor som ingen verkar sakna. Varför har någon valt att på ett så demonstrativt sätt väcka polisens och allmänhetens intresse?   Kriminalinspektörerna Ibrahim Agil och Rebecca Karlsson står handfallna. Läget försvåras ytterligare då Rebecca spårlöst försvinner en bit in i utredningen.
Samtidigt blir trebarnsfadern Anders Skog ombedd att hålla ett öga på sin egen bror då svägerskan misstänker otrohet.  Hennes farhåga kommer på skam då verkligheten visar sig vara betydligt mörkare än så.
Bedragarna är en berättelse om svikna flickor och en misshandlad pojke.  En historia där inget är svart eller vitt. En historia där vissa saker inte är vad de förefaller vara.
Bedragarna är Rasmus Finnhults andra roman. Hans debutroman Crimebook vann förlaget Ordas deckartävling "Brottsplats Malmö" 2013.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bedragarna
 2. +
 3. Falskt namn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Falskt namn av Ida Axelsson (inbunden).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Bedragarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ruskigt spännande
  Paola, 8 september 2017

  Såg med spänning fram emot att läsa Rasmus Finnhults andra roman och den gjorde mig inte besviken. Historien blir extra ruskig eftersom den beskriver platser i mitt närområde. Bedragarna är en välskriven bok med målande beskrivningar av både karaktärer och platser och som jag varmt rekommenderar. Inget krav att ha läst Rasmus första bok, Crimebook, men ett plus att ha gjort det eftersom den omnämns i den nya boken.

 2. Välskrivet om mörk verklighet
  Ida, 7 september 2017

  Jag har inte läst Rasmus Finnhults första bok, Crimebook, men efter att ha avslutat Bedragarna kommer jag att göra det. Bedragarna är en välskriven och mörk historia med både ett bra språk och en bra (och hållbar) intrig. Målande beskrivningar av miljöer och situationer som gör att du som läsare känner dig som en del i historien och vill läsa mer.

 3. Ny bok med spänning genom hela storyn.
  Monica , 7 juli 2017

  Karaktärerna kriminalinspektören Ibrahim och fd. polisen Anders Skog mfl. blev mina favoriter under min semester. Författaren har förmåga att beskriva händelser som få, med ordval och humor trots den mörka historien. En story som höll spänningen genom hela boken och som jag hade svårt att lägga ifrån mig. Hoppas jag få läsa mer av Rasmus Finnhult framöver.

 4. Spännande och mörkt
  Fredrik, 26 juni 2017

  I Bedragarna så tar Rasmus Finnhult oss återigen till Lund med omnejd för en spännande berättelse. Precis som i den förra boken, Crimebook, så är det en mycket mörk och obehaglig historia som återges. Obehaglig på flera plan; i handlingarna som återges, men också eftersom avståndet mellan familjeidyll och tung, hänsynslös kriminalitet är så väldigt litet. Det målas med gråskalor, och inte bara med vitt och svart.

  Jag tycker om språket. Eller språken rättare sagt, eftersom ton och ans... Läs hela recensionen

 5. Spännande och välskriven kriminalroman
  Åsa, 24 juni 2017

  Den andra boken om Lundapoliserna Ibrahim och Rebecca, uppföljaren på Crimebook, är lika bra och spännande som den den förra. Den undre världen med grov utpressning och trafficking binds samman med sommaridyllen runt Lund. Intrigen är svårgenomskådlig. Jag njuter också av det väl genomarbetade språket, som var ett signum även i den förra boken.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Rasmus Finnhult