Spår av drakarnas fjäll (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Arvet efter mörkertiden (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
420
Utgivningsdatum
2018-06-17
Upplaga
1
Förlag
Öppna vidder förlag
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
624 g
SAB
Hc
ISBN
9789163968846
Spår av drakarnas fjäll (häftad)

Spår av drakarnas fjäll

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-06-17
169
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Frihetskämparna ställs inför sin största utmaning hittills, ett regelrätt krig mot kejsarinnan. En strid för frihet som antingen kommer förpassa dem till myter och sagor, eller leda dem till deras största triumf. Mitt i denna storm måste Atiline, Asol, Yenlie och deras följeslagare kämpa för sin existens, liksom för landets framtid. Samtidigt uppdagas mer och mer om den mystiska grupp som kallar sig Drakarna, vilka agerat i det tysta och spridit sin agenda även utanför Numidias gränser. En farsot av naturkatastrofer, krig och svek sprider sig i intilliggande länder, och vännerna tvingas till en splittring som förändrar deras liv i grunden.

Atilines kamp för överlevnad delas med frihetskämparna, men samtidigt närmar hon sig ett avslöjande om sitt eget ursprung och sin magiska förmåga. För inuti har en vild kraft vaknat till liv, som likväl kan söndra, som ena och bygga upp. I takt med att hon får reda på mer om sitt ursprung, får hon vetskap om nya lojaliteter och måste ännu en gång bege sig ut på en resa i okända farvatten. Många starka krafter följer hennes steg och någonstans i världen har en viss slavägare ännu inte gett upp sin jakt.

Spår av Drakarnas fjäll är uppföljaren till Bränt Land och den andra boken i trilogin "Arvet efter Mörkertiden". Utmaningarna blir värre än någonsin och karaktärerna måste konfrontera både yttre och inre demoner. När allt ser som mörkast ut och striderna står på flera fronter samtidigt - kommer de kunna hämta sig från sina förluster och hålla kampen levande, eller är priset alldeles för högt?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Spår av drakarnas fjäll
 2. +
 3. Bränt Land

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bränt Land av Cecilia Åhman (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spår av drakarnas fjäll. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbar, spännande saga med anspelning på nutid
  Margareta Anna Iris Åhman, 4 december 2018

  Huvudkaraktärerna i den här boken lärde jag mig älska i första delen "Bränt Land" och jag älskar dom - om möjligt - ännu mer efter att ha läst andra delen "Spår av Drakarnas Fjäll. Det är för att dom beskrivs ur ett behagligt och nedtonat "manligt/kvinnligt" perspektiv - som människor helt enkelt - med olika egenskaper och förmågor. I strategiska ställningstaganden och strider framträder män, kvinnor, unga och gamla med likvärdig pondus. Jag gillar också filosoferandet kring den inre strid s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Åhman

 • Bränt Land

  Cecilia Åhman

  Vad skulle du göra om du blivit såld, av den enda person du litar på, till en man som njuter av att plåga och utnyttja andra? Samla mod och fly ut i en värld du inte vet något om, eller ge upp och låta honom ta din frihet ifrån dig? Atiline, en un...