Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Helena Waller (del 4)
Antal sidor
371
Utgivningsdatum
2018-01-17
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
218 x 145 x 30 mm
Vikt
643 g
SAB
Hc
ISBN
9789164205384
Den fjärde pakten (inbunden)

Den fjärde pakten

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-01-17
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag älskar Kristina Appelqvists deckare om litteraturforskaren Helena Waller! Intrigen tickar, bladen vänds, tiden står aldrig still i den här trivselthrillern trots att allt börjar med ett dödligt fall från ett klocktorn.

Betyg: MMMM Jenny Lindh, M-magasin

En student faller ner från universitetets klocktorn. Ingen kan säga om det rör sig om en olycka, ett självmord eller rentav mord.
Händelsen hamnar snart i skuggan av en stor donation som ska bekosta ett unikt center för forskning och göra Västgöta universitet känt i hela världen.
Rektor Emma Lundgren, som återvänt efter mammaledigheten, känner sig mer och mer motarbetad av sina kolleger. Tillsammans med Helena Waller försöker hon ta reda på vad som sker och vem som ligger bakom kuppen för att få henne avsatt. Och när chefsgruppen besöker den rika donatorn på Franska rivieran inträffar ett mordförsök som får dem att inse att starka krafter verkar i det fördolda.
Den fjärde pakten är den fjärde fristående delen i serien med litteraturforskaren Helena Waller i huvudrollen. I den här pusseldeckaren återkommer även rektor Emma Lundgren som läsarna mött i Kristina Appelqvists tidigare böcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den fjärde pakten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst
    Karin, 14 mars 2018

    Som vanligt en lättläst och spännande bok. Visar på hur olika personer i maktposition kan stötta varann till högre höjder. Men lite hoppig.

  2. Västgötakriminalitet
    Frank Grenehed, 21 februari 2018

    Appelqvist berättare en märklig historia där oväntade intriger inom akademikervärlden ger underlag för ruskiga aktiviteter. Vilken tur att det inte skapats ett universitet i Skövde.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Den fjärde pakten