Fågelbovägen 32 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sara Kadefors
Utgivningsdatum
2006-08-30
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164230942
Fågelbovägen 32 (ljudbok)

Fågelbovägen 32 (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2006-08-30
117
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 30 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tänk att det finns människor som Karin. Så engagerad, så vidsynt, så osjälvisk. Kort sagt: en god människa. Inte alls så inskränkt som de andra i villaförorten där Karin och hennes familj hamnat som av en slump - ja, kanske rentav av misstag.

På dagarna arbetar hon som gynekolog på ett sjukhus, på kvällarna jobbar hon extra på en mottagning för illegala flyktingar. Det är där hon träffar Katerina, en ung kvinna från Moldavien som blivit utnyttjad i den familj där hon arbetar som hushållerska och barnflicka.

Karin bestämmer sig genast: Katerina får följa med hem till henne och hennes familj. Där kommer hon i lugn och ro få hämta sig för att kunna ta itu med sitt liv.

Redan nästa dag installeras Katerina i gästrummet. Men inget blir som Karin tänkt sig. Katerina är inget offer som tacksamt tar emot - och själv är hon inte den goda människa hon trott sig vara. Och när ytan krackelerar kan vad som helst hända.

Fågelbovägen 32 är en berättelse om relationer och makt. Mellan människor och mellan kulturer. Mellan dem som har allt och dem som har inget.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Kadefors

Bloggat om Fågelbovägen 32