Sweet lolita (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (209.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Aida Svantesson (del 1)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2018-05-31
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233936
Sweet lolita (ljudbok)

Sweet lolita (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-05-31
159
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är en varm försommarvecka i Stockholm. Trettonåriga Matilda Karlsson söker kickar tillsammans med nyvunna vänner i en frånvarande vuxenvärld. Samtidigt hittas en kvinna död efter en bröllopsfest i Stockholms skärgård. Den döda kvinnan visar sig vara syster till journalisten och före detta utrikeskorrespondenten Aida Svantesson.

I efterforskningarna efter systerns död får hon hjälp från oväntat håll, av den kända och frispråkiga kriminologiprofessorn Kajan Berglund. Hon rör sig vant i såväl akademiska kretsar som i tv-världen och blir en viktig pusselbit i Aidas desperata sökande.

Sweet Lolita skildrar livet bakom stängda tonårsdörrar och visar hur jakten på bekräftelse lätt utnyttjas av mörka krafter. Det är en spännande och angelägen bok om flickors och unga kvinnors utsatthet.

Detta är den första delen i en planerad serie spänningsromaner om brotten som sker mitt ibland oss, med journalisten Aida Svantesson och parhästen kriminologiprofessorn Kajan Berglund i centrum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sweet lolita. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven och högst aktuell
    Li, 14 juli 2018

    Intressant bok som skildrar vidriga brott ur olika synvinklar. Höll kvar mitt intresse från första till sista sida! Som kriminolog med petig smak säger det inte lite om bokens betydelse. Ser fram emot många fler verk från Kicki Sehlstedt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kicki Sehlstedt