Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Yngvar Stubö och Inger Johanne Vik
Utgivningsdatum
2007-05-16
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164241016
Presidentens val (e-bok)

Presidentens val E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2007-05-16

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hur kan någon försvinna från en hotellsvit i Oslo utan att dörrar eller fönster öppnats och utan att övervakningskamerorna registrerat något? Att denna någon är Helen Bentley, USA:s första kvinnliga president, gör saken än mer oförklarlig och skrämmande. Snart är jakten på kidnapparen i full gång och hela världen följer andlöst sökandet efter den försvunna presidenten.

Så också Inger Johanne Vik, mammaledig psykolog och jurist med ett förflutet inom FBI. När hon får reda på vem inom den amerikanska säkerhetstjänsten som leder spaningsarbetet reagerar hon starkt - och än mer upprörd blir hon när hennes egen man, kriminalkommissarie Yngvar Stubø, kallas in för att arbeta vid sidan av amerikanerna.

Vad är det Inger Johanne Vik vet som aldrig får avslöjas? Vad har det med kidnappningen att göra? Och vilka hemligheter bär presidenten själv på?

Den man som skulle kunna ge ett svar befinner sig någon helt annanstans i världen. Och nu förbereder han nästa steg i sin plan.

Anne Holts trettonde roman Presidentens val är en tät och oförutsägbar thriller som ger eko i såväl världspolitiken som i författarens tidigare utgivning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Presidentens val. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Yngvar Stubö.
  Lia, 28 februari 2016

  Vad är detta!! Besviken. Provade att
  läsa & lyssna. Gillade inte alls
  handlingen. Så ointressant rena
  sömnpillret. La av snabbt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Holt