Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-09-03
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242402
Det opålitliga hjärtat (e-bok)

Det opålitliga hjärtat E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2014-09-03

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När Love äntligen får beskedet han drömt om i hela sitt liv reagerar han inte alls med den eufori han trott. Tvärtom. Han får panik och drabbas av ett hjärtstillestånd. Som genom ett under överlever han, men förbjuds av läkaren att ha sex eftersom det kan få hjärtat att stanna för alltid.

Istället för att ta det lugnt börjar Love leva som om varje dag vore den sista, och plötsligt vill alla ha honom. Läkaren vill åt hans hjärta i forskningssyfte. Kvinnor attraheras som aldrig förr. Och Love som alltid varit osäker i relationer dejtar oväntat tre kvinnor samtidigt. Just när han känner att han är på gränsen till vad han kan hantera tar komplikationerna fart på allvar...

Det opålitliga hjärtat är en humoristisk roman om mänskliga relationer, medicinska under och att leva varje dag som om det var den sista.

Morgan Larsson är programledare i Christer och Morgan rapporterar i P3. Han debuterade med Radhusdisco 2010.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det opålitliga hjärtat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket fin uppläsning
  -, 16 maj 2023

  Härlig berättelse, väldigt bra uppläsning. Ger verkligen mersmak. Har läst alla hans böcker.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 3 september 2014

  Jag har läst en bok tidigare av Morgan Larsson, "Radhusdisco" som kom 2010, och jag tyckte den var mycket bra. Här är en länk till min recension av den boken.

  Morgan Larssons nya bok, "Det opålitliga hjärtat", tyckte jag också mycket om. Det är en väldigt udda historia med både skön och sjuk humor i. Fast även med ett visst djup och allvar.

  Kan helt klart rekommendera boken som är både lättläst och underhållande.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Morgan Larsson