Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De mörkermärkta (del 1)
Utgivningsdatum
2017-03-29
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242938

De mörkermärkta E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-03-29

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I ett vårkallt Stockholm sker en serie mord som till en början inte verkar ha något samband. En sömnlös taxichaufför. En alkoholiserad före detta psykolog. En psykiskt sjuk kvinna på ett behandlingshem. Tre människospillror förenade i sina olycksöden.

När polisinspektör Iris Riverdal får fallen på sitt bord ställs hon inför en gåtfull mördare, en undflyende skepnad med dunkla metoder och okända motiv. Och bakom honom anas en ansiktslös ondska bortom alla begrepp.

Gradvis går det upp för henne att morden har rottrådar långt tillbaka i tiden, trådar som också löper in i hennes eget liv.

Samtidigt samlas en krets människor för att bekräfta det de redan anat. Det förflutnas skugga har kommit tillbaka för att förgöra dem, de mörkermärkta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De mörkermärkta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 april 2017

    De mörkermärkta är skriven av två författare, Mattias Leivinger och Johannes Pinter. Den förstnämnda har jag inte läst någonting av tidigare. Men Johannes Pinter har jag läst en bok av förut, 1007, som fick högsta betyget av mig. Här är en länk till min recension av den boken.

    De mörkermärkta är också en bra bok, dock inte lika bra som 1007. Det är den första boken i en planerad trilogi, och jag ser absolut fram emot dom kommande böckerna.

    Boken går under genren kriminalro... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna