Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kouplan (del 4)
Utgivningsdatum
2017-08-30
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164243102
Finns det hjärterum (e-bok)

Finns det hjärterum E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-08-30

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kouplan vill aldrig mer tänka på livet han en gång levde. Han har sitt uppehållstillstånd nu, och detektivuppdragen har bytts ut mot praktik på Farsta bibliotek. Jo, en sak lämnar fortfarande inte hans tankar: Vad har hänt hans bror?

I Uppsala vaknar Victor Holmberg kallsvettig om nätterna. Hans förflutna släpper honom inte. Just när han trodde att det fruktansvärda var bakom honom, kommer de igen med förnyad kraft. Männen som aldrig slutar söka.

I en trea i Hagsätra bor fem afghaner, tre afrikaner och två östeuropéer. För femton kronor i timmen städar de, lagar mat och serverar, duckar för gränspoliser och chefers chefer. När en av dem mördas är det som om det aldrig har hänt.

I sökandet efter sin bror befinner sig Kouplan plötsligt i sitt sista detektivuppdrag, och tvingas möta skuggorna igen. Kanske har de aldrig lämnat honom.

Finns det hjärterum är den fjärde och sista delen om den ovanlige detektiven Kouplan och hans liv. De tre tidigare böckerna har hyllats av recensenter och läsare. Den första delen i serien belönades med Svenska Deckarakademins debutantpris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Finns det hjärterum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 10 oktober 2017

    Finns det hjärterum är den fjärde och avslutande boken i serien om Kouplan av Sara Lövestam. Jag rekommenderar varmt serien, som definitivt ska läsas från början. Böckerna i rätt ordning är: Sanning med modifikation, Önska kostar ingenting, Luften är fri, och Finns det hjärterum. Länkarna går till mina recensioner av böckerna.

    Böckerna om Kouplan är verkligen en annorlunda bokserie. Det är ju på ett sätt en sorts detektivroman. Men det är ju minst lika mycket ett drama.

    Bo... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Lövestam