Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Selma Falck (del 1)
Utgivningsdatum
2019-08-15
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789164243461
En grav för två (e-bok)

En grav för två E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-08-15

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Selma Falck har förlorat allt. Sitt yrke, sin familj och sitt hem. Efter en karriär som elitidrottare och senare kändisadvokat bor hon nu i en sjabbig lägenhet med en katt som enda sällskap. Ingen vet var hon befinner sig.

Då ringer det på dörren. Den förmögne och mäktige Jan Morell har ett uppdrag åt henne. Han är mannen som tvingat henne att lämna allt hon äger, men som nu är beredd att ge henne en chans att få livet åter. Hans dotter - Norges främsta kvinnliga skidåkare - har avslöjats i en dopingkontroll och Selma ställs inför en till synes omöjlig uppgift: bevisa dotterns oskuld före den slutgiltiga OS-uttagningen.

Kort därefter hittas en manlig elitskidåkare död. Också han med det förbjudna preparatet i kroppen. Katastrofen för det norska skidlandslaget är total.

Tiden löper snabbt ut för Selma. Och fler människor riskerar att dö.

En grav för två är den första boken med Anne Holts nya hjältinna, Selma Falck. En aktuell och insiktsfull spänningshistoria där den norska folksjälen står på spel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En grav för två. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Deckardrottningen kan bättre
    Gabriella M, 28 december 2019

    En bok med svårt ämne för en deckare och alltför många berättarperspektiv. Svårt att hålla intresset uppe för att läsa de sista 50 sidorna. Anne Holt kan säkert bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Holt