Det elfte manuset (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hanne Wilhelmsen (del 11)
Utgivningsdatum
2022-06-22
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164244246
Det elfte manuset (e-bok)

Det elfte manuset E-bok

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-06-22

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En pandemi har tagit över världen. Hanne Wilhelmsen, en legend inom polisen, är sedan länge pensionerad. Hon har levt isolerad i åratal. När Norge nu stängs ner vågar hon sig äntligen ut i den folktomma staden igen. Men bara efter mörkrets inbrott.

Polisassistent Henrik Holme arbetar med ett mord som ingen annan bryr sig om en kvinna har hittats naken i bagageutrymmet till en bil. Kroppen är oskadad men ansiktet sönderslaget. Hon är inte anmäld saknad, ingen vet vem hon är. Holme vänder sig till sin gamla mentor Hanne Wilhelmsen för hjälp.

Och samtidigt har ett mycket värdefullt manuskript försvunnit spårlöst på ett av Norges största förlag. Ansvarig för att jaga rätt på det blir en ung, nyanställd kvinnlig redaktör. Hon får dessutom uppdraget att samarbeta med en motvillig Hanne Wilhelmsen.

Det elfte manuset, som fick ett storartat mottagande vid utgivningen i hemlandet Norge, är en historia om familjehemligheter, svek och olika identiteter, om författare och bokbransch och om hur litteratur kan vara bokstavligen livsfarlig.

Anne Holt är författare och jurist och har utgivit 26 böcker. Det elfte manuset är den elfte boken om Hanne Wilhelmsen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det elfte manuset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 6 augusti 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den norska författaren Anne Holt har skrivit drygt ett tjugotal böcker. Och jag har tidigare läst sju böcker av henne. Jag har tyckt om dom som jag har läst förut, och den här boken var inget undantag. Hon kanske inte tillhör mina allra främsta favoritförfattare inom deckargenren, men i alla fall snäppet under. Jag kan varmt rekommendera den här boken, som absolut kan läsas fristående även om den tillhör bokserien om Hanne Wilhelmsen.

  2. Tillbaka igen!
    -, 22 juli 2022

    Kombination av pusseldeckare och spänning på ett mycket bra sätt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anne Holt