Rollspel (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sean King Michelle Maxwell (del 2)
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2010-11-05
Förlag
Bra Böcker
Översättare
David Nessle
Originaltitel
Hour game
Dimensioner
178 x 109 x 25 mm
Vikt
240 g
SAB
Hce
ISBN
9789170028816
Rollspel (pocket)

Rollspel

(28 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2010-11-05
59
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det vältrimmade deckarparet Michelle Maxwell och Sean King från Den gemensamma nämnaren återkommer i ett drama som utspelar sig på landsbygden i Virginia.

En mördare gäckar polisen. En ung kvinna, stripteasedansös visar det sig, hittas död och svårt sargad. På brottsplatsen har gärningsmannen lämnat märkliga spår som tyder på att han iklätt sig rollen av en seriemördare som härjade i Kalifornien under 1960-talet. Nästa offer är ett par ungdomar. Samma märkliga signaler från gärningsmannen. Polisen vet nu att fort-sättning kommer att följa.

Robert Lee Battle är en av Virginias rikaste och mest ansedda män. Men det finns sprickor i den välputsade fasaden. Battle är en osympatisk familje-tyrann och det utåt sett lyckliga äktenskapet med den paranta hustrun är en kuliss. Han är också en notorisk kvinnojägare och använder sig gärna av prostituerades tjänster. Familjen ruvar också på mörka minnen av en son som dog i unga år under omständigheter som tystats ned.

Michelle Maxwell och Sean King engageras av polisen i jakten på mördaren som fortsätter spela sitt morbida rollspel. Ett av uppslagen man arbetar med för dem nära familjen Battle och när ett av mordoffren visar sig vara en ung man som misstänks för inbrott på Battles lantegendom tar jakten en oväntad vändning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rollspel
  2. +
  3. Dubbelspel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dubbelspel av David Baldacci (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rollspel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bra deckare helt enkelt!
    Kim M. Kimselius, 25 januari 2018

    Förra helgen tipsade jag dig om första boken om deckarparet Michelle Maxwell och Sean King, Den gemensamma nämnaren. I Rollspel återkommer de i ett drama som utspelar sig på landsbygden i Virginia. Jag tyckte mycket om förra boken och även efterföljaren. Det är spännande handling och svårt att lista ut vem mördaren är. Bra kemi mellan Michelle och Sean. En bra deckare helt enkelt. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci