Den franska fotografen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Isabelle Moreau
Utgivningsdatum
2020-04-11
Förlag
Bazar Förlag
Översättare
Johanna Svartström
ISBN
9789170285578
Den franska fotografen (ljudbok)

Den franska fotografen Ljudbok

(25 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-11

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den franska fotografen är en roman om familjehemligheter, kärlek och mod. När Jessica May reser till det ockuperade Frankrike som kvinnlig fotograferande krigskorrespondent motarbetas hon av alla. Men mötet med kapten Dan Hallworth och en liten föräldralös flicka förändrar allt.

Omgivna av krigets fasor utvecklar de en djup vänskap som ger Jess styrkan att fortsätta skildra krigets verklighet. Sextio år senare får australiska D'Arcy Hallworth drömuppdraget att resa till ett franskt slott för att kurera en samling foton tagna av en berömd men bortglömd fotograf. Där tar hennes liv en helt ny vändning när hon får reda på hemligheter om sin mor som kommer att ändra allt hon trott sig veta om sin familj.

En bok som trollband mig från sidan 1 till sista meningen: välskriven, vacker och helt underbar. En av de bästa böcker jag läst i den här genren. Jag är mållös! Jag hoppas innerligt att vi i framtiden får läsa mer från Natasha. - Bokbloggen Bokprataren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den franska fotografen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. WOW!!! Den boken över alla böcker
    Louise, 20 december 2021

    Kvinnors betydande insatser under 2 världskriget, trots männens motstånd för att behålla ojämlikheten och förringa kvinnor på alla plan.
    Personliga beskrivningar av karaktärer, och olika situationer var enastående. Detta borde ligga till grund för en tv serie eller film.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Natasha Lester