Mörkrädd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (116.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2008-05-22
Förlag
Storyside
ISBN
9789170362514
Mörkrädd (ljudbok)

Mörkrädd (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2008-05-22
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
David är mörkrädd. På ett sjukligt vis. Sedan barndomen har rädslan för skymning och natt plågat honom. Det tycks som om någon alltid står i ett mörkt hörn och bevakar honom, någon som kommer närmare när rädslan blir som värst.

Till slut bestämmer sig David för att möta sin demon. Han går i terapi, och sista steget är enkelt: Han ska bo ensam i en stuga ute i skogen tills han är botad.

Men när mörkret faller, så är det något där utanför. Något som drar allt närmare stugan. Som knackar i väggarna, som skymtar i fönstret. Något som kanske vill in.

Andreas Roman är född 1975 och bor i Göteborg. Vid sidan av sitt skrivande arbetar han som chefdesigner för tevespel. Mörkrädd är Andreas Romans andra bok på Natur & Kultur. Den första, Vigilante, kom inbunden 2006 och i pocket 2007. Solid Entertainment ska göra film på engelska av Mörkrädd. För mer info om författaren, besök www.andreasroman.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Roman

  • Någon i din säng

    Andreas Roman

    Utifrån sett har Sofia allt. Hon är en framgångsrik ung författare och bor mitt i stan i en lägenhet med fantastisk utsikt. Men under den perfekta ytan döljer sig en mycket ensam människa, som fördriver tiden med att umgås med sin låtsaskompis. En...

Bloggat om Mörkrädd