Långt borta från Nifelheim (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (318.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Majgull Axelsson
Utgivningsdatum
2010-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789173133555
Långt borta från Nifelheim (ljudbok)

Långt borta från Nifelheim Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2010-10-21

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Cecilia, en 42-årig svensk diplomat i Filippinerna, får i uppdrag att hjälpa en svensk som är sjuk och sitter fängslad i norra delen av landet. Hon åker iväg med sin chaufför och lyckas få ut svensken ur fängelset. På vägen tillbaka får vulkanen Pinatubo ett utbrott och vägarna blir blockerade och ofarbara. Därute i mörkret hittar de en ensam liten flicka, en 8-årig barnarbetare som är svårt skadad, och Cecilia bestämmer sig för att ta hand om henne.

Men först måste de få tak över huvudet tills vägarna öppnas igen. De kommer till en övergiven by, tar sig in i ett hus och bryter sig dessutom in i en affär för att få tag på mat.
Då kliver ytterligare en person in i bilden, en soldat beväpnad med en Kalashnikov, och han visar sig vara fullkomligt oberäknelig. Situationen blir kritisk för Cecilia efter det att han dödat de båda männen i sällskapet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Långt borta från Nifelheim. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. De vitas skuld i 3:e världen.
    -, 1 juni 2023

    Lite svår att följa. Majgull Axelsson har skrivit fantastiska böcker men jag tycker inte att hon fungerar som uppläsare! Innehåll och intonation är inte i samklang! Viktigt ställda frågor om de fattiga gatubarnen i Manilla och på andra platser. Kan vi hjälpa dem och detas familjer med våra insatser eller kommer vårt handlande som ambassadörspersonal och turister endast förstärka segregationen mellan utsugare och utsugna?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Majgull Axelsson