Alla suger och det är ingens fel (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2018-03-20
Förlag
Brombergs
Dimensioner
205 x 135 x 20 mm
Vikt
352 g
SAB
uHc
ISBN
9789173379441
Alla suger och det är ingens fel (kartonnage)

Alla suger och det är ingens fel

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2018-03-20
159
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tonsäker tonårsskildring spetsad med svart humor!
Med hörlurarna på och musiken som bästa vän går Li sista terminen i nian, fullt fokuserad på att börja gymnasiet långt därifrån. Då ska livet äntligen börja, på riktigt.
De jämnårigas sociala spel kan hon inte alls identifiera sig med. De är falska och överdramatiska. Istället finner hon vänskap hos den äldre mannen Sigvard. Deras villkorslösa samtal får Li att öppna sig. Samtidigt finns plötsligt Max där. Max, den nya killen i klassen med de vackra ögonen som vägrar släppa Lis blick. Den spikraka vägen mot framtiden som Li planerat känns inte längre lika självklar.Alla suger och det är ingens fel handlar om att veta vem man är och våga sträcka sig efter sina drömmar. På rapp prosa med humor, driv och värme skildrar den rekordunga debutanten Ebba Hyltmark klockrent Lis svåra och modiga kliv från barndomen till ung vuxen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla suger och det är ingens fel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ruskigt bra debut
    Villivonkansbooks (Örebro), 4 april 2018

    Li går sista terminen i nian, fullt fokuserad på att börja gymnasiet långt därifrån. Hon vill inte delta i det falska spel som pågår runt henne, utan finner istället vänskap hos den äldre mannen Sigvard. Men plötsligt finns Max med de vackra ögonen där. Vägen bort känns inte längre lika självklar.
    🐴
    Alla suger och det är ingens fel är 17-åriga Ebba Hyltmarks debut. Vilken fantastisk debut det är och vilken lovande framtid Ebba har framför sig som författare! Det är otroligt at... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Alla suger och det är ingens fel