Hejdå saker: Konsten att bli lyckligare genom minimalism (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2018-01-03
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Översättare
Linda Skugge
Originaltitel
Bokutachini, mou mono wa hitsuyou nai
Medarbetare
Kellerman Pillay, Jenny (form)
Dimensioner
200 x 145 x 10 mm
Vikt
355 g
SAB
Qc
ISBN
9789173379656

Hejdå saker: Konsten att bli lyckligare genom minimalism

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-01-03
222
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Om du är som jag var - olycklig och konstant jämför dig själv med andra, eller bara tycker att livet suger - då tycker jag att du ska försöka att säga hejdå till några av dina saker.

Tokyobon Fumio Sasaki arbetade långa dagar och kopplade av genom att dricka öl, titta på tv och köpa saker. Han gick upp i vikt och var håglös. Till slut tröttnade han på känslan av att livet rann honom genom fingrarna. Samtidigt fick han nys om en rörelse som kallas den nya japanska minimalismen , om hur man blir lycklig med färre saker, och livet förändrades totalt för honom - utifrån och in.

Hejdå saker är en revolutionerande handbok för dig som vill förändra ditt sätt att tänka kring dina ägodelar. Den är till för dig som vill rensa ut några få saker, men också för dig som vill förändra din livsstil i grunden. Med självinsikt och humor coachar Sasaki dig genom hela processen. Du får veta hur du praktiskt går tillväga, hur du känslomässigt tar farväl av dina ägodelar och vad du kan vinna genom frigöra dig från tanken att du är vad du äger.

FUMIO SASAKI (1979) är redaktionschef på förlaget Wani Books och bor i en 20 kvadratmeter stor lägenhet i Tokyo, inredd med bara en liten trälåda, ett skrivbord och en madrass. Han har aldrig varit lyckligare. Hejdå saker har blivit en bästsäljare i hemlandet och översatts till flera språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hejdå saker: Konsten att bli lyckligare genom minimalism. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra tankar men träffar inte riktigt mig
    Yvonne, 15 februari 2018

    Utgångspunkten är en storstadsbo som ägnar mycket tid och pengar på att shoppa det senaste, där är inte jag idag. Hans mål med minimalism är inre frid och lugn i ett stressat samhälle, men när han beskriver hur han själv bor och lever känns det som om han missat målet och istället gjort minimalismen till en tävling i vem som har minst. Många bra tankar och idéer men helheten gav mig inte så mycket som jag hade hoppats.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fumio Sasaki